Η επιτυχημένη διεκπεραίωση των υπηρεσιών πραγματοποιείται με  τη  βοήθεια  του  εξειδικευμένου  και  άρτια εκπαιδευμένου ανθρωπίνου  δυναμικού  μας,  τη  χρήση  εξοπλισμού υψηλής  τεχνολογίας  και εξελιγμένων  μεθόδων  διανομής,  με γνώμονα την άμεση παράδοση και την ικανοποίηση του πελάτη. 

Η εταιρεία  μας, αποσκοπώντας στη δημιουργία ενός «πράσινου» αποτυπώματος,  υιοθέτησε  εξ αρχής υπεύθυνη περιβαλλοντική πολιτική: έθεσε ως στόχο της την προστασία του περιβάλλοντος από την άσκηση των δραστηριοτήτων της. Για το σκοπό αυτό καθορίσαμε  τους  στόχους  που  μειώνουν  τις  περιβαλλοντικές  επιπτώσεις,  ορίσαμε  τις απαραίτητες  διαδικασίες  των  οποίων  η  διαρκής  εφαρμογή  εξασφαλίζει  την  επίτευξη  τους. Διατηρούμε  συνεχές  σύστημα  ελέγχου  και  εποπτείας,  ώστε  να  επιτυγχάνεται  η ικανοποιητική  εφαρμογή  των  περιβαλλοντικών  στόχων  και  προβαίνουμε  διαρκώς  στις αναγκαίες  και  κατάλληλες  διορθωτικές  κινήσεις.  Συναφώς  έχουν καταγραφεί  οι αρμοδιότητες του προσωπικού, το οποίο έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα. Χάρις στα προαναφερθέντα μέτρα, η εταιρεία μας πιστοποιήθηκε με το πρότυπο για την προστασία του περιβάλλοντος ISO:14001. 

Η  διαρκής  αναβάθμιση  των  παρεχόμενων  υπηρεσιών  μας,  η  χρήση  προϊόντων  υψηλής ποιότητας,  φιλικών  προς  το  περιβάλλον,  η  χρήση  μηχανημάτων  και  εργαλείων  τελευταίας τεχνολογίας,  η εξειδίκευση του προσωπικού μας αλλά και η 14ετής συνεχής εμπειρία που έχουμε αποκτήσει στις υπηρεσίες Logistics, Διανομής τύπου και υλικών του ΟΠΑΠ και άλλων μεγάλων εταιρειών, μας δίνει μια θέση ανάμεσα στις καλύτερα οργανωμένες εταιρείες Διανομής αγαθών, και την μοναδική εταιρεία υπηρεσιών Logistics και Διανομής Τύπου στην ευρύτερη περιοχή της νήσου Σάμου. Με την συνεχή τήρηση των υψηλών προδιαγραφών που έχουμε θέσει, εξασφαλίζουμε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στις υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε, με κεντρικούς άξονες την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη, το σεβασμό στην δημόσια υγεία και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία, δραστηριοποιείται στο Γενικό Εμπόριο με ιστορία 30 ετών στο νησί της Σάμου. Από το 1991 σημειώνει μεγάλη επιτυχία στην χονδρική διακίνηση προϊόντων, κυρίως στο περιβάλλον της Ho.Re.Ca. με αποκλειστική διάθεση μερικών από τους μεγαλύτερους οίκους παγκοσμίως, όπως Ecolab, Henkel, Vileda Professional, Tork, Karcher, Rolco, Kurita. Είναι μία από τις μεγαλύτερες και ισχυρότερες εταιρείες διανομής ειδών καθαρισμού που επεκτείνεται σε Πανελλαδικό επίπεδο με δυνατότητες αποστολής προϊόντων, από την Έδρα μας στον Μεσόκαμπο Σάμου αλλά και μέσω Τριγωνικής Πώλησης με αποστολή απ’ ευθείας από τις εταιρείες τις οποίες και αντιπροσωπεύουμε. Tα τελευταία χρόνια επεκτείνει την δραστηριότητα της στη διακίνηση οικιακών εμπορευμάτων, κυρίως μέσω της παράλληλης αγοράς και με την σύναψη συνεργασιών αποκλειστικής διανομής των εταιρειών Ωμέγα στα όσπρια, Ohonos – Jumbo στα Σνακς, Όμικρον στα ζυμαρικά, Βιολάντα στα μπισκοτοειδή, Πάρος στα προϊόντα ξυδιού, Madonna και Χίος στα οικιακά είδη, ο Παπουτσάνης στα είδη σαπουνιού, Rolco στα Απορρυπαντικά, ΙΟΝ (Εμπορική Συνεργασία) κ.α., ο κύκλος των εργασιών μας κάθε χρόνο σημειώνει αύξηση. 

Επίσης από το 2014 η εταιρεία εισήλθε στον χώρο της λιανικής, εγκαινιάζοντας το πρώτο της σημείο πώλησης (VKD MARKET) και το 2017 το δεύτερο, στο Καρλόβασι Σάμου. Το συγκεκριμένο σημείο πώλησης είναι ένα από τα μεγαλύτερα και ισχυρότερα σημεία λιανικής της πόλης του Καρλοβάσου, βοηθώντας έτσι και στην αύξηση της ρευστότητα της εταιρείας. Έπειτα δυο ακόμη καταστήματα ιδρύθηκαν το 2020 στην πόλη της Σάμου, μεγαλώνοντας έτσι την οικογένεια τηςVKD MARKET.

Το VKD MARKET είναι μια ελληνική αλυσίδα καταστημάτων χονδρικής και λιανικής πώλησης, που στεγάζεται στο νησί της Σάμου και ιδρύθηκε το 1991. Έως σήμερα έχουν δημιουργηθεί συνολικά τέσσερα VKD markets και ένα κεντρικό γραφείο-logistics, όπου πραγματοποιείται η τιμολόγηση και η αποστολή των προϊόντων προς τα σημεία παραλαβής. 

Παρέχουμε στους πελάτες μας άριστη εξυπηρέτηση, ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και άριστες συνθήκες υγιεινής. Διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας μέσω της εφοδιαστικής αλυσίδας. Συνεργαζόμαστε και στηρίζουμε την τοπική παραγωγή μέσω επιλεγμένων προμηθευτών, όπου αυτό είναι εφικτό.

Στοχεύουμε σε ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον εργασίας τόσο για τους εργαζομένους μας, όσο και για τους καταναλωτές μας. Ο σημαντικότερος παράγοντας για την επίτευξη των στρατηγικών και επιχειρηματικών μας στόχων, είναι το ανθρώπινο δυναμικό, μέσω του οποίου, ικανοποιούμε τις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες των καταναλωτών μας και τους προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Διευθύνσεις

καταστημάτων
 1. VKD Market
  Θεμιστοκλή Σοφούλη, Νέο Καρλόβασι
  Τ.Κ: 83200
  Τηλ.επικοινωνίας: 2273033034
 1. VKD Market
  Λυκούργου Λογοθέτη 18, Καρλόβασι
  Τ.Κ: 22730-83200
  Τηλ.επικοινωνίας: 2273033033
 1. VKD Market Petite
  Πλουτάρχου 4, Βαθύ
  Τ.Κ: 83100
  Τηλ.επικοινωνίας: 2273024024
 1. VKD Market City
  Περιβόλια(έναντι κλειστού γυμναστηρίου)
  Τ.Κ: 83100
  Τηλ.επικοινωνίας: 2273022022
 1. Κεντρική Αποθήκη
  Μεσόκαμπος, 8ο Χιλιόμετρο Σάμου-Πυθαγορείου
  Τ.Κ: 83100
  Τηλ.επικοινωνίας: 2273062062