Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας με τους εξής τρόπους

Παράδοση των προϊόντων 

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με μέριμνα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στη διεύθυνση που έχει δηλωθεί από το χρήστη. 

Για παραγγελίες με σημείο παράδοσης άνω των 5km από τα σημεία διανομής της εταιρίας μας στις περιοχές Μεσοκάμπου, Σάμου και Καρλοβάσου, υπάρχει ελάχιστη παραγγελία 50€ για δωρεάν μεταφορικά. Για παραγγελίες μικρότερες των 50€, επιβαρύνεται 2€ η κάθε παραγγελία για παράδοση στην διεύθυνση που δήλωσε ο καταναλωτής.  Οι  παραγγελίες με τόπο παράδοσης ως και 5km από τα ως άνω σημεία διανομής παραδίδονται δωρεάν.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τον παρόντα όρο και να προβεί στη χρέωση της υπηρεσίας παράδοσης των προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση η χρήση της υπηρεσίας μεταφοράς θα γίνεται μετά την ενημέρωση του καταναλωτή για το κόστος αυτής και το κόστος της παραγγελίας.

Παράδοση/παραλαβή προϊόντων

Ο χρήστης / πελάτης οφείλει κατά την παραλαβή της παραγγελίας να ελέγξει την παραδοθείσα σε αυτόν παραγγελία.

Και κατά την παράδοση της παραγγελίας ο χρήστης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην αποδεχθεί την παραγγελία και το κόστος αυτής.

Επιστροφή προϊόντων

Ο χρήστης δύναται να αξιώσει την επιστροφή προϊόντων είτε γιατί δεν είναι αυτά που είχαν παραγγελθεί από τον ίδιο είτε γιατί αυτά που προστέθηκαν σε αντικατάσταση άλλων δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του. Απαραίτητη προϋπόθεση -σε κάθε περίπτωση- είναι το επιστρεφόμενο είδος να έχει άθικτη και πλήρη τη συσκευασία του.

Διευκρινίζεται ότι τα φρέσκα προϊόντα δύναται να επιστραφούν μόνο την ίδια μέρα παράδοσης της παραγγελίας και μόνο σε περίπτωση που αυτά είναι αλλοιωμένα κατά την παραλαβή.

Για την επιστροφή των προϊόντων ο χρήστης υποχρεούται να επικοινωνήσει με το κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στο τηλέφωνο 22730-62062 να δώσει τα στοιχεία της παραγγελίας του και να ζητήσει την επιστροφή συγκεκριμένων προϊόντων, η οποία αίτηση παραλαβής επιβεβαιώνεται με email της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται από εκπροσώπους της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και με ευθύνη δική της.

Επιστροφή αλλοιωμένων προϊόντων

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί οποιαδήποτε αλλοίωση σε κάποιο από τα προϊόντα ο χρήστης / πελάτης μπορεί να καλέσει το κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ στο τηλέφωνο 2273062062 και να ενημερωθεί για τη διαδικασία. Η παραλαβή των αλλοιωμένων προϊόντων μπορεί να γίνει από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Ο χρήστης επίσης σε περίπτωση επιστροφής αλλοιωμένων προϊόντων μπορεί να ζητήσει την αντικατάσταση αυτών.

Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας με τους εξής τρόπους

Μέσω των συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφοράς (Courier)
Με τον τρόπο αυτό η παραγγελία σας  παραδίδεται στη διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει. Υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης του ποσού κατά την παραλαβή, στον υπάλληλο της εταιρείας. *Ισχύει μόνο για παραγγελίες εκτός Σάμου (Αντικαταβολή).

Διανομή στο χώρο σας
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία διαθέτει αυτοκίνητα που καθιστούν εφικτή τη διανομή και παράδοση των εμπορευμάτων εντός του νησιού της Σάμου (χωρίς χρέωση). *Η δυνατότητα αυτή δεν προσφέρεται για άλλες περιοχές.   

Φυσικό Κατάστημα
Μέσω αυτής της επιλογής, μπορείτε να επιλέξετε το κατάστημα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας, αφού δείξετε στον υπάλληλο τον κωδικό που σας έχει αποσταλεί είτε στο τηλέφωνό σας, είτε στο e-mail που έχετε καταχωρήσει.     
Τα καταστήματα από όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είναι τα εξής:

Διευθύνσεις

καταστημάτων
 1. VKD Market
  Θεμιστοκλή Σοφούλη, Νέο Καρλόβασι
  Τ.Κ: 83200
  Τηλ.επικοινωνίας: 2273033034
 1. VKD Market
  Λυκούργου Λογοθέτη 18, Καρλόβασι
  Τ.Κ: 22730-83200
  Τηλ.επικοινωνίας: 2273033033
 1. VKD Market Petite
  Πλουτάρχου 4, Βαθύ
  Τ.Κ: 83100
  Τηλ.επικοινωνίας: 2273024024
 1. VKD Market City
  Περιβόλια(έναντι κλειστού γυμναστηρίου)
  Τ.Κ: 83100
  Τηλ.επικοινωνίας: 2273022022
 1. Κεντρική Αποθήκη
  Μεσόκαμπος, 8ο Χιλιόμετρο Σάμου-Πυθαγορείου
  Τ.Κ: 83100
  Τηλ.επικοινωνίας: 2273062062